Η InterOPTICS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή μιας νέας συμφωνίας εκπροσώπησης της CABI (https://www.cabi.org/) στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η CABI (Centre for Agriculture and Biosciences International – Κέντρο Γεωργίας και Βιοεπιστημών) είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο παρέχοντας πληροφορίες και εφαρμόζοντας επιστημονική εμπειρογνωμοσύνη για την επίλυση προβλημάτων στη γεωργία και το περιβάλλον.

Με περισσότερα από 100 χρόνια επιστημονικής έρευνας, το CABI Publishing φέρνει σε επαφή τις γνώσεις, τις πληροφορίες και την έρευνα που βασίζεται σε τεκμήρια για να βοηθήσει τους ερευνητές και τους επαγγελματίες να ολοκληρώσουν την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Η CABI υποστηρίζει τη μελέτη, την πρακτική και την ανάπτυξη σε όλες τις εφαρμοσμένες βιολογικές επιστήμες μέσω βιβλίων, eBooks, compendia και διαδικτυακών πόρων, συμπεριλαμβανομένων των παγκοσμίως γνωστών CAB Abstracts (τώρα πλέον με πλήρες κείμενο) και Global Health που διατίθενται στην βραβευμένη πλατφόρμα βάσης δεδομένων CAB Direct.

Σε αντίθεση με πολλούς εκδότες, η CABI επανεπενδύει στις αναπτυξιακές της δραστηριότητες για να συνεργαστεί με τους ανθρώπους για να βοηθήσει στη βελτίωση των ζωών με την επίλυση προβλημάτων στη γεωργία και το περιβάλλον.