Η ProQuest παρουσίασε το πρώτο προϊόν του προγράμματος ProQuest One ™, μιας σειρά λύσεων που θα επιτρέψουν στις βιβλιοθήκες να ανταποκριθούν γρηγορότερα στις ευρύτερες, εξελισσόμενες ερευνητικές ανάγκες, βελτιώνοντας τελικά τα αποτελέσματα για τα ιδρύματά τους.

Το πρόγραμμα ProQuest One πρωτοπορεί με την κυκλοφορία του ProQuest One Academic: ενός ολοκληρωμένου διεπιστημονικού προορισμού για την έρευνα, τη διδασκαλία και τη μάθηση. Αυτή η πρωτοποριακή πηγή πληροφόρησης ενοποιεί περισσότερα από 250 χρόνια επιμελημένου περιεχομένου σε περιοδικά, ebooks, βίντεο, διατριβές, εφημερίδες και πολλά άλλα, καλύπτοντας πάνω από 175 θεματικά αντικείμενα, οργανώνοντάς τα σε μια μοναδική εμπειρία που βελτιώνει τα ερευνητικά αποτελέσματα και τη ροή εργασίας της διδασκαλίας.

Το ProQuest One Academic έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τις μοναδικές ανάγκες των φοιτητών και των διδασκόντων. Αυτοί οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία μιας πιο αποδοτικής ροής εργασίας, με απλούστερη οργάνωση περιεχομένου που μειώνει  τον χρόνο εναλλαγών μεταξύ οθονών και καρτελών. Δεδομένου ότι η ProQuest One Academic καλύπτει το εύρος του προγράμματος σπουδών, οι βιβλιοθηκονόμοι επωφελούνται επίσης από την εξοικονόμηση χρόνου που αφιερώνουν στη διαχείριση πολλαπλών προϊόντων.

Η εμπειρία του χρήστη του ProQuest One Academic, που σχεδιάστηκε για όλα τα επίπεδα της ακαδημαϊκής έρευνας, ενεργοποιεί τη δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ όλων των τύπων περιεχομένου, οδηγώντας σε μια πιο εμπεριστατωμένη ανακάλυψη γνώσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.