Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση με τίτλο: Browzine – your journal engagement service  που θα πραγματοποιήσει ο κ. Florin Craciun εκ μέρους της Third Iron την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στις 13.35στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του κτιρίου ΣΤΕΓ.

 

 Το Browzine είναι μια πλατφόρμα περιήγησης επιστημονικών περιοδικών που χρησιμοποιείται από τους φοιτητές και τους ερευνητές, ως ένα σύγχρονο εργαλείο ανακάλυψης των ηλεκτρονικών πηγών μιας ακαδημαϊκής βιβλιοθήκης, ενώ παράλληλα μπορεί να αποθηκεύει τις προτιμήσεις σας σε περιοδικά, να αποστέλλει ειδοποιήσεις όταν τα νέα τεύχη δημοσιεύονται σε αυτά και φυσικά να συνδέεται με το πλήρες κείμενο οπουδήποτε μπορεί αυτό βρίσκεται.

 
Διαθέσιμο ως app (IOS, Android) και στο Διαδίκτυο, το Browzine μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομο εργαλείο, αντικαθιστώντας τον τρέχοντα κατάλογο A-Z της βιβλιοθήκης* ή λειτουργώντας ως υπηρεσία αναζήτησης περιοδικών**. Επιπροσθέτως μέσω των API, το Browzine ενσωματώνεται με την υπηρεσία ανακάλυψης πηγών της βιβλιοθήκης (Summon,Primo,EDS ή custom built solution), τον μεσολαβητή διασύνδεσης ή την τρέχουσα λίστα Α – Ζ.
 
*
https: //www.sh.se/p3/ext/content.nsf/aget?openagent&site=bibliotek_engelsk – κάντε κλικ στο Ejournals στο πλαίσιο αναζήτησης
** https://www2.le.ac.uk/library – επιλέξτε την καρτέλα Journal A-Z