Ο OReilly,κορυφαία πηγή μάθησης στους τομείς της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων, ανακοίνωσε αρκετές βελτιώσεις στην πλατφόρμα Safari Books – συμπεριλαμβανομένων νέων δυνατοτήτων single-sign-on, προσαρμόσιμων playlists που μπορούν να διαμοιραστούν εντός της ακαδημαϊκής κοινότητας, βελτιώσεων στην εφαρμογή για τα κινητά και βελτιωμένου πίνακα ελέγχου για τους χρήστες. Η νέα πλατφόρμα Safari Books του O’Reilly επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του εκδότη για συνεχείς καινοτομίες και βελτιώσεις για τους χρήστες της.

Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα είναι διαθέσιμη μέσω της ProQuest, συνεργάτη του O’Reilly στην ακαδημαϊκή αγορά δίνοντας απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο για φοιτητές και φοιτητές. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα Safari Books του O’Reilly προσφέρει στα ακαδημαϊκά ιδρύματα σημαντικό περιεχόμενο και νέα μοντέλα εκμάθησης για την έρευνα και κατανόηση των νέων τεχνολογιών. 

Οι νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στο Safari Books περιλαμβάνουν δυνατότητα single-sign-on μέσω του EZproxy, λογισμικού πρόσβασης και αυθεντικοποίησης χρηστών. Οι χρήστες μπορούν πλέον να δημιουργούν προσαρμοσμένες playlists, από κεφάλαια και σύντομα βιντεοκλίπ έως ολόκληρα βιβλία, και στη συνέχεια να τις διαμοιράζονται. Με τα νέα Insights και Analytics Dashboard, οι βιβλιοθηκονόμοι και οι διαχειριστές  έχουν τη δυνατότητα ενδελεχούς πληροφόρησης στο περιεχόμενο με το οποίο η κοινότητά τους εμπλέκεται.

Εκτός από τις βελτιώσεις, η νέα πλατφόρμα Safari Books περιλαμβάνει eBook σχετικά με την τεχνολογία και τις επιχειρήσεις από περισσότερους από 250 εκδότες, βίντεο, μελέτες περιπτώσεων και αποκλειστικό περιεχόμενο.  

Προκειμένου να διαβάσετε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.