Ο Elsevier ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα Engineering Village κέρδισε το βραβείο SIIA CODiE για το 2018 στην κατηγορία Best Content Search, Discovery & Analytics. O SIIA (Software & Information Industry Association) είναι ο σημαντικότερος εμπορικός σύνδεσμος του κλάδου των εταιρειών λογισμικού και ψηφιακού περιεχομένου. Η αναγνώριση της Engineering Village, η οποία περιλαμβάνει μια αξιόπιστη συλλογή βάσεων δεδομένων για μηχανικούς, την καθιστά ως την πρώτη επιλογή για τους ερευνητές στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και επιχειρηματικών κοινοτήτων.

 Τα βραβεία SIIA CODiE θεωρούνται ότι αποτελούν το μόνο peerreviewedπρόγραμμα αριστείων της βιομηχανίας της πληροφορίας. Ο πρώτος γύρος αξιολόγησης όλων των υποψηφίων γίνεται από στελέχη των media, των εκδόσεων και των υπηρεσιών πληροφόρησης. Πρόκειται για στελέχη με σημαντική εμπειρία στον κλάδο, αναλυτές, στελέχη των μέσων ενημέρωσης, bloggers, τραπεζίτες και επενδυτές. Οι κριτές είναι υπεύθυνοι για την επιλογή των φιναλίστ των Codie Awards. Τα μέλη της SIIA στη συνέχεια ψηφίζουν για τα προϊόντα των φιναλίστ και οι βαθμολογίες από τους δυο γύρους αθροίζονται προκειμένου να επιλεγούν οι νικητές.

Η Engineering Village είναι μια πηγή τεχνικής βιβλιογραφίας με πρόσβαση σε 13 βάσεις δεδομένων* καλύπτοντας περισσότερους από 190 κλάδους μηχανικής. Όλες οι έρευνες έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, την κοινή γλώσσα των μηχανικών, για να εξασφαλιστεί η σχετικότητα της αναζήτησης, ανεξάρτητως από τη γλώσσα του αυθεντικού κειμένου.

 * Συμπεριλαμβανομένης της Ei Compendex

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.