Επιστημονικά Περιοδικά

Συστήματα Πληροφορικής

Επιστημονικά Βιβλία

Wiley,  Oxford University Press, Cambridge University Press, Taylor & Francis και πολύ άλλοι…

Λεπτομέρειες

Βάσεις Δεδομένων

Οι υπηρεσίες μας
Βάσεις Δεδομένων

Η InterOPTICS, είναι εταιρία διανομής και αντιπρόσωπος των δημιουργών επιστημονικών βάσεων δεδομένων, με δικαίωμα να διαθέτει τα προϊόντα αυτά στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. (more…)

Επιστημονικά Βιβλία

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εμπορίας ξενόγλωσσων και ελληνικών έντυπων επιστημονικών βιβλίων και βιβλίων διδασκαλίας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους όπως ο Wiley, ο Oxford University Press, ο Cambridge University Press, ο Taylor & Francis κ.α. καλύπτοντας το σύνολο του εύρους των επιστημονικών κλάδων.

Επιστημονικά Περιοδικά

Εξειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση οργανισμών όλων των τομέων σε ότι αφορά τη διαχείριση έντυπων και ηλεκτρονικών συνδρομών, απλοποιώντας έτσι τη διαδικασία από την αγορά έως την πρόσβαση και τη διαχείριση του περιεχομένου.

Υπηρεσίες

 Οι υπηρεσίες μας υποστηρίζονται επίσης από μία σειρά από ηλεκτρονικά εργαλεία που μας βοηθούν να εντοπίσουμε την πληροφορία που αναζητείται γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Με δεδομένη την πείρα και την τεχνογνωσία της εταιρίας μας στον τομέα της ηλεκτρονικής πληροφόρησης, είμαστε αισιόδοξοι για μία αξιόλογη και παραγωγική συνεργασία μαζί σας.

Οι συνεργάτες μας
Brill
Browzine
CABI
Cambridge University Press
Clarivate Analytics
De Gruyter
DUODECIM
Elsevier
Gale Cengage Learning
IBM Watson Health
joVE Journal of Visualized Experiments
Library of Congress
OCLC
OECD
PressReader
ProQuest
ReasonableGraph
Springer Nature
Taylor & Francis
Turnitin
Τελευταία κορυφαία προϊόντα

ProQuest One Academic

Τέσσερα βασικά διεπιστημονικά προϊόντα, τα οποία μπορούν να αναζητηθούν από κοινού στην πλατφόρμα ProQuest. Παρέχει ενοποιημένη πρόσβαση σε περιοδικά, ebooks, διατριβές, ειδήσεις και βίντεο. Κάνει εύκολη τη διαχείριση για τις βιβλιοθήκες

Browzine

Το Browzine είναι μια πλατφόρμα περιήγησης επιστημονικών περιοδικών που χρησιμοποιείται από τους φοιτητές και τους ερευνητές, ως ένα σύγχρονο εργαλείο ανακάλυψης των ηλεκτρονικών πηγών μιας ακαδημαϊκής βιβλιοθήκης, ενώ παράλληλα μπορεί να αποθηκεύει τις προτιμήσεις σας σε περιοδικά, να αποστέλλει ειδοποιήσεις όταν τα νέα τεύχη δημοσιεύονται σε αυτά και φυσικά να συνδέεται με το πλήρες κείμενο οπουδήποτε μπορεί αυτό βρίσκεται.

Turnitin

Το Turnitin αποτελεί το κορυφαίο παγκοσμίως λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής, το οποίο χρησιμοποιείται σε πάνω από 16.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα, 1,6 εκατομμύρια καθηγητές και 26 εκατομμύρια φοιτητές παγκοσμίως. Η βάση δεδομένων του Turnitin με το περιεχόμενο της οποίας συγκρίνεται η εργασία του φοιτητή, περιλαμβάνει δισεκατομύρια ιστοσελίδες, επιστημονικό υλικό που δεν είναι ελεύθερα προσβάσιμο στο Διαδίκτυο καθώς και έναν τεράστιο αριθμό εργασιών φοιτητών.

EZproxy

Το λογισμικό πρόσβασης και πιστοποίησης EZproxy βοηθά τους χρήστες σας να απλοποιήσουν την ερευνητική τους διαδικασία μειώνοντας τον αριθμό των ονομάτων χρήστη και των κωδικών πρόσβασης που χρειάζονται. Με μία μόνο σύνδεση, χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα διαπιστευτήρια που έχουν εκδοθεί από τη βιβλιοθήκη, η πρόσβαση σε υλικό βιβλιοθήκης δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Η εταιρεία μας

Η InterOPTICS ΑΕΕ ιδρύθηκε το 1994 ως Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, με έδρα στην Αθήνα. To 2001 η νομική μορφή της εταιρίας άλλαξε σε Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία…

Μάνος
Κόλλιας

Διευθύνων Σύμβουλος

Μαρία
Παραδεισανού

Υπεύθυνη Βάσεων Δεδομένων

Ευριπίδης Παπακωνσταντίνου

Υπεύθυνος Επιστημονικών Περιοδικών

Γιώργος
Αναστασάκης

Υπεύθυνος Βιβλίων & Ειδικών Εφαρμογών

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Υπεύθυνος Τεχνικού τμήματος
Οι πελάτες μας